Om mig

Jeg hedder Jan Jensen, årgang 1965 og bor i Greve v/København.

Jeg har altid arbejdet… faktisk startede jeg med at arbejde da jeg var 15 år gammel i en Schou Epa hvor jeg arbejdede som flaskedreng for at tjene mine egne penge og spare sammen til en knallert.

Efterfølgende har jeg prøvet mangt og meget igennem tiden, du kan se hele mit cv her… og dette har været med til at forme mig til den person jeg er idag.

Jeg plejer at sige “Jeg er ikke uddannet på Københavns Universitet men i livets Universitet”

Et aktivt liv

Jeg har som alle andre unge knægte spillet fodbold, I 1980 startede jeg med at dyrke karate og nåede halvvejs op i bælte rækken indtil jeg skulle aftjene min værnepligt.

Efterværnepligten tilbage i 1983/84 startede jeg med at træne vægttræning og var senere med til at stifte Albertslund Styrkeløfter Klub selvom det ikke var den form for træning jeg dyrkede mest! Jeg blev senere instruktør i det motionscenter hvor jeg gik og samtidig gik jeg også som livredder på vikar basis! I alt har jeg mere end 20 års vægttræning bag mig!

I dag er jeg motioncyklist og elsker at køre lange ture på min cykel.

Helbreddet

Jeg er ikke ryger og har et meget afslappet forhold til alkohol – elsker dog et godt glas rødvin sammen med gode venner!

Jeg har dog desværre fået slidgigt i min nedre og øvre ryg – det er dog ikke noget jeg mærker til i det daglige, såfremt jeg holder mig fra stående og tungt arbejde. Jeg er anbefalet siddende arbejde af min læge!

I marts måned 2015 fik jeg desværre konstateret en medfødt hjerteklap fejl, lægerne siger dog at det ikke er livsfarligt, men at det dog skal behandles (medicinsk).

Desværre sætter det en naturlig begrænsning for hvilke arbejdsopgaver jeg kan påtage mig!

Jeg er i dag godkendt til fleksjob.

Arbejdstider!

Jeg har prøvet det hele, både nathold, aftenhold og butikstider – og indrømmer blankt at jeg ikke egner mig som person til at arbejde på disse tidspunkter – derfor er de arbejdstider jeg leder efter på hverdage fra kl. 07:00 – 17:00.

Jeg er et udpræget A-menneske.

Geografiske områder for jobsøgning!

Jeg bor selv på den Københavnske vestegn og leder derfor efter arbejde primært på vestegnen, ned langs sydkysten, samt i Roskilde området… Jeg har egen bil og derfor ikke afhængig af den offentlige transport.

Med ærlighed kommer vi længst!

Derfor oplyser jeg dig allerede nu omkring ovenstående!